Drukwerk

GEBOORTE

DE GEBOORTE VAN UW KIND. U WILT HET VAN DE DAKEN SCHREEUWEN, TOCH?

En liefst op de meest stijlvolle en creatieve manier. Hoe anders? Hierbij kunnen wij u helpen. Wij zijn de professionals van de geboortekaartjes, kortom de hele geboorte aankondiging. Daarom staat onze deur voor u open om in onze geboorteboeken met leuke geboortekaartjes te komen bladeren en spieken. Geef ons een belletje (051 24 41 00) en u kunt de boeken ook thuis rustig doornemen. Een zelf bedachte slagzin of thema is een aanrader. Een grappige link naar de doopsuiker of de pillengift bijvoorbeeld is het helemaal. 

STAAT U ZELF AL BOL VAN EIGEN IDEE√čN?

Dat juichen wij toe. Wij leggen onze ideeën - in speciale geboorteboeken - naast die van u. Zo kunt u werken met eigen foto's, sfeerfoto's, natuurfoto's, foto's van broertje(s) of zusje(s), wat u maar wil. Een eigen ontwerp van u of opa of tante Hilde is ook altijd een schot in de roos. Valt u eerder voor de klassieke lijn? Of verkiest u moderne, leuke geboortekaartjes? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

BENIEUWD HOE DE KAART ER ZAL UITZIEN?

Na de keuze van de geboorte aankondiging en de bedankingskaartjes bezorgt u ons alle correcte gegevens. De naam van de baby, de meter, de peter, het moederhuis, het antwoordadres, de vermelding van een eventueel geboortefeestje of babyborrel. Dit helpt ons om de geboortekaartjes goed voor te bereiden. Een representatieve drukproef geeft u al een goed beeld van hoe de kaart er zal uitzien. Het juiste lettertype en de juiste lay-out incluis.

Kiest u om uw kaartje digitaal te printen, dan kunnen we een proefdruk maken zodat u exact weet hoe uw kaartje er zal uitzien.

IS HET EEN JONGEN OF EEN MEISJE? BEL HET ONS!

Een goed idee om de geboortekaartjes na de geboorte snel te posten. Daarom kunt u de bijpassende enveloppen vooraf komen ophalen. Zo kunt u nu al beginnen met het schrijven van de adressen. Zodra de baby er dan is, contacteert u ons en geeft u de laatste ontbrekende gegevens door. Zoals geboortedatum, kamernummer, of het gewicht van uw zoontje of dochtertje. De finale kaart wordt meteen gedrukt. Binnen de 4 werkuren kunt u de kaarten komen oppikken.

Bekijk hier onze realisaties.