Drukwerk

GELEGENHEIDSDRUKWERK

MAMA, HOE VEEL KEER NOG SLAPEN TOT AAN MIJN EERSTE COMMUNIE?

Dat is de vraag die elk kind zich stelt met een communiefeest in zicht. Dit feest van uw zoon of dochter wil u toch aan iedereen perfect communiceren? Bij de keuze van de communiekaarten helpen wij u een heel eind op weg. Wij zijn de professionals van de uitnodigingen, de menukaarten, en de voor elk kind zo speciale communiekaarten.

U bent welkom om bij ons voorbeelden te komen inkijken. Of hebt u een eigen idee, een fris ontwerp of die ene leuke foto, wij maken er unieke communie kaarten van.

EEN ZILVEREN JUBILEUM OF EEN GOUDEN JUBILEUM IN ZICHT?

Dat moet gevierd worden! U wil al uw vrienden, kennissen en familie inviteren in stijl? Kom bij ons bladeren in de rijk gevulde jubileumboeken en laat u inspireren voor de jubileum uitnodigingen. Of u wil werken rond een eigen thema om de jubilee te organiseren? Het kan! Wij integreren uw idee in het drukwerk. Wij zorgen dat het af is.

GOED BEGONNEN IS HALF GEWONNEN

Als de keuze gemaakt is, als het lettertype, de drukkleur en de lay-out vastliggen, dan maken wij de drukproef op. Zo kunt u op voorhand zien hoe de kaarten voor het feest er zullen uitzien. Eens de definitieve kaarten gedrukt zijn, komt u ze volgens afspraak en zonder fout ophalen. Nu kunt u aan de leuke klus, aan de verzending beginnen. De passende enveloppen kunt u op voorhand komen halen. Dat spreekt voor zich.

Bekijk hier onze realisaties.