Drukwerk

HUWELIJK

U DEED EEN KNIEVAL EN BOOD HAAR DE RING AAN?

Dan is de grote dag in zicht. De dag van uw huwelijk. Die dag is uniek voor u en uw aanstaande. Deze dag moet perfect zijn. Hier helpen wij u bij! Althans voor wat betreft het drukwerk. Zoals de huwelijksuitnodigingen - in de volksmond trouwannonces - en receptiekaartjes, avondfeest kaartjes en bedankingskaartjes.

In een gesprek vooraf met u beiden adviseren wij u bijvoorbeeld om de huwelijksuitnodigingen minimum 6 weken op voorhand te versturen. Zo bereikt u meest mensen en krijgt u meest positieve antwoorden.

KOM EEN KIJKJE NEMEN!

Benieuwd wat er allemaal kan op vlak van huwelijksdrukwerk? Wil u weten welke stijlen, formaten en uitvoeringen er zijn? Kom onze dikke trouwboeken inkijken. Neem er gerust uw tijd voor. Als u dat wenst, kunnen we afspreken dat u de boeken een poosje meeneemt naar huis. Het is ook goed dat u nu al eens nadenkt over uw teksten.

VIEL UW PARTNER VOOR UW CREATIEVE KANTJE?

Hebt u een heel eigen idee over uw huwelijksaankondiging? Hebt u welbepaalde foto's in gedachten? Wij helpen u uw creatie vervolledigen en uitvoeren. Zodat de droom van uw mooiste dag werkelijkheid wordt. En ook vorm krijgt op papier.

Gaat u voor een klassiekere lijn, of valt u voor meer strakke, moderne huwelijksuitnodigingen. U bent bij ons aan het juiste adres. Wat betreft de adressen, begin er best vroeg aan. Daarom bezorgen wij u vooraf de enveloppen. Jawel, u kunt nu al aan de slag.

TROUWEN IN STIJL. VAN A TOT Z.

Eens uw keuzes vastliggen, bezorgt u ons alle correcte gegevens. Alle juiste namen, data en locaties voor de trouwannonce, de receptiekaartjes, avondfeest kaartjes en bedankingskaartjes. Tijd voor de drukproef die u een perfect beeld geeft van hoe de kaartjes er zullen uitzien.

Eenmaal goedgekeurd kunnen de kaartjes zonder fout worden gedrukt. Koos u voor een bepaald thema of rode draad? Dan geven we de misboekjes en menukaarten eenzelfde look mee. Praktisch kan dit tot 1 week vóór de trouwdag.

Bekijk hier onze realisaties.