Grootformaat prints

Wat doen we?

Posters Arizona

UV- EN SOLVENT PRINTER

Met onze groot formaat printers kunnen wij u een optimale printkwaliteit aanbieden voor zowel indoor- als outdoortoepassingen. Naargelang de toepassing wordt beslist te printen met UV-inkten of met solvent inkten. De mogelijkheid om zowel te printen op vlakke materialen (panelen) als op flexibele materialen (posters, stickers) maakt dat we een kwalitatief antwoord hebben op al uw vragen. We printen in full colour (CMYK), maar ook de combinatie tussen CMYK en witdruk, of enkel witdruk is mogelijk.

In 2016 werd geïnvesteerd in een gloednieuwe hybride UV printer: de Canon Océ Arizona 1260 XT. Hierop worden panelen geprint met een maximaal formaat van 250 x 320cm. Posters hebben een maximale breedte van 220cm. Naast de uitstekende printkwaliteit (zowel CMYK als witdruk mogelijk) biedt de printer een heel goeie hechting van de inkt op diverse en ook delicate media.

AFWERKING

Het nasnijden van uw prints, het uitplotten van door u gewenste figuren, het uitfrezen van platen, het bevestigen van roll-ups, etc... Al uw prints worden met de grootste zorg afgewerkt en verpakt.